15.2 C
Întorsura Buzăului
miercuri, iulie 24, 2024

Florin Râşteiu / Buletin de București  : Robert Negoiță a plătit peste 100.000 de euro pentru petrecerea de Ziua Națională de la Hala Laminor. Banii au ajuns la un SRL cu un singur angajat, patronat de soția fostului fotbalist Daniel Pancu

Must read

„O să răspundeți conform legii în vigoare”, mi-a spus Andra Pancu în timp ce investigam cum firma ei cu un singur angajat a primit 100 de mii de euro de la Primăria Sectorului 3 să organizeze concerte de Ziua Națională a României.
Andra Pancu este soția fostului fotbalist și actual selecționer al Naționalei României U21 Daniel Pancu.
Fostul rapidist a candidat din partea PSD pentru un loc în consiliul general al Capitalei în 2020 și a făcut campanie Gabrielei Firea în cursa pentru fotoliul de primar. Să nu uităm că Firea e Nașa (de botez) a lui Negoiță Jr.
Soția lui Pancu este fost model internațional, iar în prezent mare organizatoare de evenimnte. Pe pagina ei de Instagram promovează concerte private susținute de artiști de renume în săli de jocuri de noroc.
Am întrebat-o despre cum a ajuns să organizeze concertele din Hala Laminor din perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Mi-a spus că le face pentru CV. Practic, să dea bine la portofoliu.
Tot ea mi-a spus că a organizat peste 350 de evenimente în luna decembrie și că doar de revelion, într-o singură zi, a avut 30 de evenimente.
Pe toate le face de una singură, cel puțin așa declară ea.
Hai la mulți ani România!

 

Florin Râşteiu

 

  • În decembrie 2023, Primăria condusă de Robert Negoiță a plătit aproximativ 100 de mii de euro, pentru spectacolul de la Hala Laminor, organizat cu ocazia Zilei Naționale a României.  
  • Banii au ajuns la o firmă cu un singur angajat, deținută de Andra Pancu, soția fostului fotbalist Daniel Pancu, candidat pe listele Gabrielei Firea la CGMB și participant activ în campania electorală a fostei primărițe. 

www.buletin.de/bucuresti/robert-negoita-a-platit-peste-100-000-de-euro-pentru-petrecerea-de-ziua-nationala-de-la-hala-laminor-banii-au-ajuns-la-un-srl-cu-un-singur-angajat-patronat-de-sotia-fostului-fotbalist-daniel-pancu/

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Întorsura Buzăului | Covasna

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura