16.3 C
Întorsura Buzăului
miercuri, iulie 24, 2024

INVESTIGAȚIE. Fosta șefă antimafia nu trăiește din pizza în Italia. Firmele grupului Elenei Udrea o însoțesc pe Alina Bica la Bari

Must read

La fața locului, reporterii Libertatea au descoperit că afacerea cu pizza de lângă Bari, aflată pe numele partenerului de viață al Alinei Bica, e la aceeași adresă cu una deținută 100% de Realtopfarma, companie pe numele cumnatului de facto al Elenei Udrea, Marinel Alexandrov, și a unui prieten, fostul deputat PD-L și PMP Adrian Gurzău.

Realtopfarma din România este compania care a anunțat că va construi cartierul Transilvania Smart City din Cluj-Napoca, un proiect intens promovat, care acum e în impas, după ce firma a intrat în insolvență și a raportat pierderi de 5 milioane de euro. Dezvoltatorii de la Realtopfarma promovau facilități unice, precum livrarea la domiciliu cu drone, dar mulți cumpărători și-au cerut, între timp, avansul înapoi.

Libertatea l-a găsit, în Altamura, la 40 de kilometri de Bari, pe directorul firmelor cuplului Bica – Busuioc, italianul Nicola Papangelo. de Răzvan Luțac (București), Adriana Oprea, Mirela Neag și Cristi Preda (Bari)

Citeşte întreaga ştire: INVESTIGAȚIE. Fosta șefă antimafia nu trăiește din pizza în Italia. Firmele grupului Elenei Udrea o însoțesc pe Alina Bica la Bari

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Întorsura Buzăului | Covasna

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura