15.2 C
Întorsura Buzăului
miercuri, iulie 24, 2024

Nicușor Dan : Din acest weekend începe cel mai popular eveniment care se desfășoară în aer liber în Capitală: „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”.

Must read

🟢 Din 29 aprilie și până în 8 octombrie, străzile din centrul orașului vor deveni zone exclusiv pietonale și vor găzdui numeroase evenimente artistice și educaționale, realizate în colaborare cu teatre, instituții culturale, operatori independenți și artiști.
🟢 În primul weekend, Calea Victoriei se deschide pentru pietoni (între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei), între orele 10:00 şi 22:00, iar programul artistic va cuprinde numere de circ pentru copii, expoziţii ale Muzeului Municipiului Bucureşti la Casa Filipescu Cesianu, premiere teatrale din stagiunea Teatrului Masca sau întâlniri cu artişti animatori pe picioroange.
🟢 În următoarele weekenduri, pentru a ajunge la cât mai mulţi locuitori ai orașului, dar şi pentru a permite organizarea altor evenimente pentru comunitate în spaţiul public, „Străzi deschise” se va desfăşura alternativ în mai multe puncte din Bucureşti.
🟢 Anul trecut, peste 700.000 de bucureșteni au participat la acest proiect care a implicat 1.000 de artiști, 800 de evenimente, organizate pe 35 de străzi pietonale.

Detalii despre program și organizare:
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Întorsura Buzăului | Covasna

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura